Szolgáltatásaink

Vizsgálatok igénybevételéhez kérjük az adott telephelyen tájékozódjanak!


Computer Tomographia (CT)
A CT vizsgálat a röntgensugárzás és a computer technika előnyeit ötvöző képalkotó diagnosztikai vizsgáló eljárás, segítségével kimutatható a szervek gyulladásos, daganatos betegsége, sérülése, vérzése, fejlődési rendellenessége.

MR vizsgálatokat
Kistarcsán egy csúcskategóriás Siemens Magnetom Avanto 1,5T-ás MR berendezéssel koponya, orbita, sella, belsőfül, nyak, gerinc, has és kismedencei, ízületi és végtag MR vizsgálatokat, MR angiographiás vizsgálatokat, szív MR vizsgálatokat, MR mammográfiás vizsgálatot végzünk.
Angiográfia
Olyan kontrasztanyagos röntgen vizsgálat, melynek során az erek (arteriák és/vagy venák) betegségeit (szűkületek, elzáródások, tágulatok, tumoros elváltozások, fejlődési rendellenességek) vizsgáljuk, katéteres módszerrel Kistarcsán.
Szűrés Szűrőprogramjaink
Panaszmentes és panaszos pácienseink részére nyújtunk komplett vizsgálati csomagokat.

Mamma Centrum
Az Emlő Szűrő Centrum kétévenkénti behívásos rendszerű szűréseket végez. A Klinikai Mamma Centrumban szűrésből kiemelt és az eleve panaszos betegek klinikai emlő vizsgálata történik  Diósgyőrben és Kistarcsán.

Ultrahang
Hasi és különböző Doppler, ízületi és lágyrész ultrahang vizsgálatok Diósgyőrben és Kistarcsán is. Kistarcsai telephelyünkön szív és gyerekultrahang is elérhető.

Osteodenzitometria
Csontritkulás vizsgálatok végzése Osteocore 3. denzitometer segítségével a napjainkban népbetegségnek számító osteoporosis (csontritkulás) kimutatására Kistarcsán és Diósgyőrben is.

Konvencionális röntgen vizsgálatok
végzésére egy teljesen digitalizált felvételező és átvilágító berendezéssel történnek a vizsgálatok. Lehetőség van a teleradiológia alkalmazására is Kistarcsán és Diósgyőrben is.