Modern mintaüzem program
Budapest IV. ker., Megyeri út 53.
( MedCity Egészségközpont épülete )

1044 Budapest, Megyeri út 53. földszint
(recepciótól balra)

Megközelítés
 
– Újpest Városkapu megállótól 122-es busszal a 6. megálló (Szondi utca) 
 
– Keletitől a 230-as, 30A vagy 30-as busszal a 28. megálló (Szondi utca) vagy a 20E busz Angyalföldi kocsiszín (6. megálló) átszállással a 30-as buszra (12. megálló Szondi utca)
 
– Autóval a Megyeri úton közlekedve a Lidl-hez befordulni, majd jobbra a sorompón áthaladva, az épületet megkerülve elöl a főbejáratnál érdemes parkolni. Befelé automatikusan nyílik a sorompó, kifelé a balra lévő fehér kapcsoló megnyomásával lehet kijutni. A parkolás ingyenes.
 
A MedCity épületén belül a földszinten található a Smart Diagnosztika - Huniko Kft (a recepciónál balra kell fordulni).

Bemutatkozás

A Huniko Kft-t 1994. július 27-én magyar magánszemélyek alapították.
A cég tevékenysége a kezdetektől egészségügyi szolgáltatás.

A társaság jelenleg több helyszínen tevékenykedik.  MR, CT, röntgen, ultrahang és mammográfia egészségügyi tevékenységet végez közvetlen az adott egészségügyi intézményeknek vagy direktben a NEAK-kal kötött szerződések keretében.

A HUNIKO Kft. nagy hangsúlyt fektet arra, hogy nagyértékű diagnosztikai eszközparkját folyamatosan fejlessze, azokat időről-időre újakra cserélje.

Az új, modern eszközök nagyobb felbontású, részletgazdagabb digitális képeket képesek alkotni, mely a szakorvosok részére a megbízható leletkészítés alapja.

Az új eszközök tanulási és fejlődési lehetőséget biztosítanak a szakszemélyzet részére is, és megfelelnek a modern folyamataink által támasztott követelményeknek, támogatva a távmunkát és a több telephelyen átívelő konzultációt.

A tulajdonos az utóbbi években a HUNIKO Kft. mint a cégcsoport vezető tagja mellett a cégcsoporthoz tartozó egyéb társaságok jelentős fejlesztéséről döntött és hajtotta azt végre. A HUNIKO csoporton belül külön cégbe szervezték az állam által (NEAK) finanszírozott egészségügyi szolgáltatások nyújtását és a magánfinanszírozott vizsgálatok nyújtását. Utóbbi, azaz a magánfinanszírozott vizsgálati igények ellátására életre hívták és levédették a SMART DIAGNOSZTIKA brandet, jelentős marketing aktivitást fejtettek ki újabb piaci rész megszerzésére és két új telephelyet létesítettek Budapesten.

További fejlesztések, új tevékenységek beindítása várható mind a meglévő telephelyeken, mind új telephelyek nyitásával.