Általános információk

Amennyiben vizsgálatok felől érdeklődik tekintse meg szolgáltatásainkat itt.

Amennyiben OEP térítéses vizsgálatra érkezik, kérjük ellenőrizze hogy a beutalóján minden szükséges információ megtalálható-e.
CT és MR vizsgálatra csak szakorvosi beutalót tudunk elfogadni!

Kérjük amennyiben orvosa még nem tette, kérjen időpontot szakrendeléseinkre telefonon.

Amennyiben röntgen sugaras szakrendelésre (röntgen, CT, Csontritkulás, Mammográfia) érkezik, kérjük a terhesség tényét vagy gyanúját is jelezze kollégáinknak a  sugárterhelés miatt.

Kistarcsán felnőtt és gyermek altatásos MR vizsgálatra is van lehetőség, ezt csak külön egyeztetett időpontban és módon tudjuk biztosítani, kérjük érdeklődjön.

Vizsgálatra jelentkezés előtt kérjük olvassa el tájékoztatóinkat, illetve tartsa be az időpontkéréskor kapott utasításokat, melyek fontosak a vizsgálat elvégzéséhez.  

További információk:
- Kistarcsán CT asztalaink terhelhetősége 200 kg, gantry belső átmérője 70 cm.
- Kistarcsán MR  asztal terhelhetősége: 250 kg, mágnes alagút belső átmérője 60 cm.

MR esetén nem lehet fém a testben.
Kontrasztanyag adásához kérjük a vesefunkciók ellenőrzését GFR szint szerint, NEAK (OEP) által finanszírozott vizsgálatok

Érvényes beutaló és TAJ kártya, előjegyzéses szakrendelő esetén előzetesen egyeztetett időpont birtokában a vizsgálat Országos Egészségpénztár terhére végezzük el, azaz pácienseinknek nem kell a vizsgálatért fizetni.

Az alábbi dokumentumok szükségesek:
- érvényes beutaló (CT, MR, Csontsűrűségmérés esetén csak szakorvosi beutaló)
- érvényes TAJ kártya
- érvényes lakcím kártya

A vizsgálatok térítését az OEP egyéb szabályozásokhoz (szabálykönyv) is köti, melyekről az adott szakrendelésen tudnak felvilágosítás adni. Ilyen pl: az egy nap elszámolható régiók száma, vagy csontritkulás vizsgálatok esetén a két vizsgálat között az eltelt idő.