Általános információk

Amennyiben vizsgálatok felől érdeklődik tekintse meg szolgáltatásainkat itt.

Amennyiben OEP térítéses vizsgálatra érkezik, kérjük ellenőrizze hogy a beutalóján minden szükséges információ megtalálható-e.
CT és MR vizsgálatra csak szakorvosi beutalót tudunk elfogadni!

Kérjük amennyiben orvosa még nem tette, kérjen időpontot szakrendeléseinkre telefonon.

Amennyiben röntgen sugaras szakrendelésre (röntgen, CT, Csontritkulás, Mammográfia) érkezik, kérjük a terhesség tényét vagy gyanúját is jelezze kollégáinknak a  sugárterhelés miatt.

Vizsgálatra jelentkezés előtt kérjük olvassa el tájékoztatóinkat, illetve tartsa be az időpontkéréskor kapott utasításokat, melyek fontosak a vizsgálat elvégzéséhez.  

További információk:
- Kistarcsán CT asztalaink terhelhetősége 200 kg, gantry belső átmérője 70 cm.
- Kistarcsán MR  asztal terhelhetősége: 250 kg, mágnes alagút belső átmérője 60 cm.

MR esetén nem lehet fém a testben.
Kontrasztanyag adásához kérjük a vesefunkciók ellenőrzését GFR szint szerint, NEAK (OEP) által finanszírozott vizsgálatok

Érvényes beutaló és TAJ kártya, előjegyzéses szakrendelő esetén előzetesen egyeztetett időpont birtokában a vizsgálat Országos Egészségpénztár terhére végezzük el, azaz pácienseinknek nem kell a vizsgálatért fizetni.

Az alábbi dokumentumok szükségesek:
- érvényes beutaló (CT, MR, Csontsűrűségmérés esetén csak szakorvosi beutaló)
- érvényes TAJ kártya
- érvényes lakcím kártya

A vizsgálatok térítését az OEP egyéb szabályozásokhoz (szabálykönyv) is köti, melyekről az adott szakrendelésen tudnak felvilágosítás adni. Ilyen pl: az egy nap elszámolható régiók száma, vagy csontritkulás vizsgálatok esetén a két vizsgálat között az eltelt idő.