Szolgáltatásaink

Vizsgálatok igénybevételéhez kérjük az adott telephelyen tájékozódjanak!


Computer Tomographia (CT)
Diósgyőrben és Kistarcsán a CT vizsgálatok széles skáláját végezzük modern Siemens Somatom berendezésekkel. A röntgensugárzás és a computer technika előnyeit ötvöző képalkotó diagnosztikai vizsgáló eljárás.


MR vizsgálat
Kistarcsán egy csúcskategóriás  Siemens Magnetom Avanto 1,5T-ás MR berendezéssel koponya, orbita, sella, belsőfül, nyak, gerinc, has és kismedencei, ízületi és végtag MR vizsgálatokat, MR angiographiás vizsgálatokat, szív MR vizsgálatokat, MR mammográfiás vizsgálatot végzünk.

Angiográfia
A kistarcsai felújított modern angiográfiás laborunkban végezzük a Flór Ferenc Kórháznak angiográfiás vizsgálatainkat a Sebészet és Belgyógyászati osztályokkal szoros együttműködésben. 
Szűrés
Szűrőprogramjaink
Panaszmentes és panaszos pácienseink részére nyújtunk komplett vizsgálati csomagokat.

Mamma Centrum
Az Emlő Szűrő Centrum kétévenkénti behívásos rendszerű szűréseket végez. A Klinikai Mamma Centrumban szűrésből kiemelt és az eleve panaszos betegek klinikai emlő vizsgálata történik  Diósgyőrben és Kistarcsán.

Ultrahang
Hasi és különböző Doppler, ízületi és lágyrész ultrahang vizsgálatok Diósgyőrben és Kistarcsán is. Kistarcsai telephelyünkön szív és gyerekultrahang is elérhető.

Osteodenzitometria
Csontritkulás vizsgálatok végzése Osteocore 3. denzitometer segítségével a napjainkban népbetegségnek számító osteoporosis (csontritkulás) kimutatására Kistarcsán és Diósgyőrben is.

Konvencionális röntgen vizsgálatok
végzésére egy teljesen digitalizált felvételező és átvilágító berendezéssel történnek a vizsgálatok. Lehetőség van a teleradiológia alkalmazására is Kistarcsán és Diósgyőrben is.