Kombinált direkt digitális átvilágító röntgen berendezés üzembe helyezése Kistarcsán

A Pest Megyei Flór Ferenc Kórházban üzemelő röntgen osztályunkon a fokozatos megújulás jegyében az átvilágító helyiségünket és berendezésünket modernizáltuk.

A kombinált, direkt digitális berendezéssel egy a modern kornak megfelelő eszközt adtunk orvosaink kezébe. A megújult helyiséggel a pácienseink számára is megnyugtatóbb és komfortosabb környezet került kialakításra.

A készüléket 2018 nyarán vettük használatba.

Új röntgen berendezés Kistarcsán

A folyamatos felújításunk keretében 2016. év végén a röntgen vizsgáló helyiségünk felújítása és az ott lévő röntgen berendezés cseréjére került a sor.

Egy Villa Lem Plus IC berendezés került beüzemelésre.

Direkt digitális képalkotó rendszere gyors visszajelzést ad az asszisztenciának az elkészült képről és a teljes direkt digitális láncnak köszönhetően a képek minősége is megfelel a mai kor elvárásainak.

Motoros pozicionálással segíti a könnyű, gyors és pontos átállást a vizsgálati típusok között. Kivehető mobil detektoros rendszerével az a fekvő ágyban lévő páciensek vizsgálata is megvalósítható.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Új CT és mammográfiai készülék érkezett Kistarcsára

Siemens Somatom ScopeA Huniko Kft kistarcsai telephelyére 2014 végén érkeztek új diagnosztikai berendezések. Ezzel összhangban szakrendelőink felújítása is kezdetét vette, hogy pácienseinket rendezettebb körülmények között tudjuk fogadni.

mamma2

 

 

 

Az új Siemens Somatom Scope berendezéssel a klinikai osztályok igényeit sokkal pontosabban tudjuk teljesíteni, javultak a virtuális angiográfiai vizsgálataink minősége és gyorsasága. Az egységesített Siemens rendszerrel orvosainkhoz gyorsabban eljut az elkészített kép, így kényelmesebb gyorsabb munkavégzés válik elérhetővé.

A Siemens mammográf modern, gyors és páciens barátabb,  a visszajelzések szerint sokkal kényelmesebb vizsgálat közben mint elődje volt. Rendelőnk visszaköltözött a röntgen osztályra, az I. emeletre, ahol nagyobb, komfortosabb tér áll rendelkezésre a vizsgálatra várók részére mint a kórház földszintjén korábban.

Sajtóközlemény

Hírek, információk